Newborn

Geposeerd of lifestyle fotoshoot

Bij een lifestyle fotoshoot kom ik bij u thuis. Heerlijk vertrouwd in uw eigen omgeving. Bij een lifestyle sessie fotografeer ik de alledaagse momenten denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorging van uw baby. 
Een geposeerde fotoshoot kan bij mij in de studio gevestigd in Winkel of bij u thuis. 


Hoe ga ik te werk

Een newborn shoot is zeer speciaal en daarom neem ik hier graag de tijd voor. Want de baby bepaalt het tempo van de fotoshoot zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt.
De sessie vindt plaats tussen de 9 en 18 dagen oud en zal ongeveer tussen de 3 tot 4 uur duren. Het kan soms een poosje duren voordat de baby in diepe slaap valt. 
Er is natuurlijk tijd voor een voeding tussendoor. Ik fotografeer de baby slapend maar ook maak ik foto's als uw kindje wakker is om dat lieve gaapje, lachje, en zijn mooie oogjes vast te leggen.

Ik werk graag met rustige kleuren zoals zand, creme, zacht rose/ blauw en mint groen. Als het kan gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijk licht en mocht het nodig zijn gebruik ik een softbox.

Veiligheid is voor mij een heel belangrijk onderdeel van een newborn sessie. Ik zorg dat ik altijd in de buurt van uw babytje blijf. Indien nodig, vraag ik een ouder om erbij te komen zitten. 

Daarnaast zorg ik voor de juiste temperatuur, zachte materialen en veilige props. Ook ga ik liefdevol en professioneel met uw kindje om tijdens de sessie. 
U mag tijdens de shoot genieten en toekijken. Mijn studio is niet heel groot het is soms een beetje passen en meten. 
In mijn studio heb ik een aankleedkussen wel vraag ik u om uw eigen verzorging mee te nemen. 

Kortom ik doe mijn best om er een heerlijk eerste uitje voor u en uw baby te maken. 


Als u jaren later de foto’s weer bekijkt, beleefd u opnieuw die momenten zoals het ook écht was.


Dikke buik

Zwangerschapsshoot

U bent zwanger! Gefeliciteerd!
Er groeit nieuw leven in uw buik. Wat een mooi moment om dit vast te leggen.
Een lifestyle zwangerschapsshoot kan bij uw thuis of op een locatie na keuze.
Zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 36 weken gedaan. Want dan is de buik op zijn mooist.
U kunt zelf uw kleding uitzoeken maar ik heb ook jurken waaruit gekozen kan worden.
Speels, kleurrijk, vrolijk, zwart/wit, de interactie van de oudere broers/zussen met de buik, spelen met attributen: kinderschoentjes, muisjes, bordjes met aankondiging. Net wat u wilt.
Een mooi aandenken voor later wanneer uw hummeltje steeds groter en groter wordt.


Kinderfotografie

Kids t/m 12 jaar.

Een mooi portret foto van uw kind of kinderen ook dan boekt uw bij WeVaFotografie.
Dit kan bij uw thuis, een locatie na keuze of bij mij in de studio gevestigd in Winkel (maximaal 2 kinderen en tot 6 jaar).


Baby sessie (16 weken tot 1 jaar)
Een baby sessie is mogelijk vanaf 16 weken. Uw kindje kan waarschijnlijk al liggend op zijn buik zijn/haar hoofdje goed omhoog houden. De allerkleinsten probeer ik zo puur mogelijk te fotograferen. Denkt u daarbij aan een rompertje en ontbloot lijfje. Ook is het natuurlijk mogelijk om met een leuk kledingsetje op de foto te gaan.


Kids sessie (1 tot 12 jaar)

Een kids sessie is mogelijk vanaf 1 tot maximaal 12 jaar oud. Er kunnen maximaal 3 kinderen uit hetzelfde gezin samen op de foto. In overleg is het ook mogelijk om een aantal gezinsfoto's te maken. Een kids sessie kan niet bij mij in de studio dit gebeurt bij uw thuis of op een locatie na keuze.
* Een familiesessie met meerdere gezinnen is helaas niet mogelijk