Newborn

Lifestyle/geposeerd fotoshoot

Newbornfotoshoot ik noem het altijd kunst van je eigen pasgeboren kindje. Ze zijn maar even zo klein, laat juist die kleine details voor altijd vastleggen met een newbornfotoreportage.

Graag combineer ik 2 vormen van fotografie. Lifestyle en geposeerd. 
Bij een lifestyle fotoshoot kom ik bij je thuis. Heerlijk vertrouwd in je eigen omgeving. Bij een sessie fotografeer ik de alledaagse momenten denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorging van je baby. Als de baby het toelaat maak ik ook geposeerde foto's. 


Hoe ga ik te werk

Een newborn shoot is zeer speciaal en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt.
De sessie vindt plaats tussen de 9 en 18 dagen oud en zal ongeveer tussen de 3 tot 4 uur duren. Het kan soms een poosje duren voordat de baby in een diepe slaap valt. 
Er is natuurlijk tijd voor een voeding tussendoor. Ik fotografeer de baby slapend maar ook maak ik foto's als je kindje wakker is om dat lieve gaapje, lachje, en zijn mooie oogjes vast te leggen.

Ik werk graag met rustige kleuren zoals zand, creme, zacht rose/ blauw en mint groen. Als het kan gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijk licht en mocht het nodig zijn gebruik ik een softbox.

Veiligheid is voor mij een heel belangrijk onderdeel van een newborn sessie. Ik zorg dat ik altijd in de buurt van uw babytje blijf. Indien nodig, vraag ik een ouder om erbij te komen zitten. 

Daarnaast zorg ik voor zachte materialen en veilige props. Ook ga ik liefdevol en professioneel met je kindje om tijdens de sessie. 
Je mag tijdens de shoot genieten en toekijken.  

Als je interesse hebt in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap.  Er wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de newbornfotoshoot. Na de bevalling neem je contact met mij op om de datum definitief te maken.Kortom ik doe mijn best om er een heerlijk ontspannen fotoshoot voor jou en je baby te maken. 


Als je jaren later de foto’s weer bekijkt, beleefd je opnieuw die momenten zoals het ook écht was.


Cakesmash

Is je kindje bijna jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot. Deze sessie kan bij mij in de studio gevestigd in Winkel. 
Ik maak een mooi decor, dit gaat in overleg. Ik heb kleertjes waaruit je kan kiezen maar je mag natuurlijk ook eigen kleding meenemen.

Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij WeVaFotografie  om verzekerd te zijn van je plekje.


Zwangerschapsshoot

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!
Er groeit nieuw leven in je buik. Wat een mooi moment om dit vast te leggen.
Een lifestyle zwangerschapsshoot kan bij je thuis of op een locatie na keuze.
Zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 36 weken gedaan. Want dan is de buik op zijn mooist.
Je kunt zelf je kleding uitzoeken maar ik heb ook jurken waaruit gekozen kan worden.
Speels, kleurrijk, vrolijk, zwart/wit, de interactie van de oudere broers/zussen met de buik, spelen met attributen: kinderschoentjes, muisjes, bordjes met aankondiging. Net wat je wilt.
Een mooi aandenken voor later wanneer je hummeltje steeds groter en groter wordt.


Kinderfotografie

Kids t/m 12 jaar.

Een mooi portret foto van je kind of kinderen ook dan boekt je bij WeVaFotografie.
Dit kan bij je thuis, een locatie na keuze of bij mij in de studio gevestigd in Winkel (maximaal 2 kinderen en tot 6 jaar).


Baby sessie (16 weken tot 1 jaar)
Een baby sessie is mogelijk vanaf 16 weken. Je kindje kan waarschijnlijk al liggend op zijn buik zijn/haar hoofdje goed omhoog houden. De allerkleinsten probeer ik zo puur mogelijk te fotograferen. Denkt daarbij aan een rompertje en ontbloot lijfje. Ook is het natuurlijk mogelijk om met een leuk kledingsetje op de foto te gaan.


Kids sessie (1 tot 12 jaar)

Een kids sessie is mogelijk vanaf 1 tot maximaal 12 jaar oud. Er kunnen maximaal 3 kinderen uit hetzelfde gezin samen op de foto. In overleg is het ook mogelijk om een aantal gezinsfoto's te maken. Een kids sessie kan niet bij mij in de studio dit gebeurt bij je thuis of op een locatie na keuze.
* Een familiesessie met meerdere gezinnen is niet mogelijk